HET ON OFFICIELE OPEN GRONINGS KAMPIOENSCHAP TIJDRIJDEN! *

Tussen vrijdag 25 en zondag 28 juni Rijd je ALLEEN lekker hard over het 16,5 kilometer lange #OOGKTT segment op Strava, en maak je kans om gekroond te worden OOGKTT21! Op je stadsfiets, racefiets, tijdritfiets, driewieler. Alles kan. Dit allemaal binnen de richtlijnen van het RIVM. Kijk de video of lees hieronder verder voor alle info! (in de video staan nog de oude data. maar het is dus 25-26-27 juni!)

Zo werkt het:
– fiets lekker hard over het OOGKTT segment en leg dit zo goed mogelijk vast op Strava.
– Niet in Groningen? maak dan je eigen segment van 16,5 kilometer lang en doe mee!
– Houd je aan de verkeersregels. Doe geen dingen die je normaal ook niet doet.
– Houd je aan de richtlijnen van het RIVM.
– bereid je thuis voor. Kom niet samen op het segment!
– Fiets alleen! Samen fietsen en stayeren is verboden.
– Alleen de tijden die tussen vrijdag 25 juni zonsopgang, en zondag 27 juni zonsondergang worden neergezet worden meegenomen.
– Deel achteraf je rit op Strava, en stuur hem door naar @douwedoetdingen op instagram, of via douwedoetdingen@gmail.com Zo dien je je poging officieel in.
– Na de 18e zal een ranglijst met tijden bekend gemaakt worden.
– De rapste mannen en vrouwen krijgen de eer om zich een jaar lang (en hopelijk nu echt eeuwig) OOGKTT te noemen en krijgen als souvenir de felbegeerde tricot thuisgestuurd.
– We werken met de categorieën: M/V TT, M/V Merckx (normale fiets zonder opzetstuur), M/V Eigen OOGKTT

Het segment:
https://www.strava.com/segments/24131004?filter=overall
(keren doe je bij het ‘einde 60’ bord aan het eind van de weg.)
Binnenkort volgt een video met meer info over het segment.

DISCLAIMER!
————————–
het OOGKTT is GEEN WEDSTRIJD. Het OOGKTT is geen evenement. Het OOGKTT is een Strava segment. Een alternatieve, uitdagende manier om alleen te trainen. Behandel het OOGKTT daarom ook NIET als een wedstrijd. Je fietst het OOGKTT segment voor jezelf! Je fietst op de openbare weg, en dient je gewoon te houden aan de verkeersregels en de richtlijnen van het RIVM.
Door mee te doen aan het OOGKTT accepteer je dat het OOGKTT NIET aansprakelijk is voor zelf of door anderen aangericht letsel of schade. Doe geen dingen die je normaal ook niet zou doen. Het OOGKTT is een Strava segment. Niet meer en niet minder.

%d bloggers liken dit: